Η φιλοσοφία μας

Η CREPALAND αποτελεί μια νέα γευστική πρόταση στο χώρο του γρήγορου φαγητού. Οι κρέπες μας ετοιμάζονται από τους κρεπαδόρους μας μπροστά στον πελάτη, από αγνά και φρέσκα υλικά. Όλα τα προϊόντα μας παρουσιάζονται στους πελάτες σε μοντέρνες και πρωτοποριακές για τον κλάδο συσκευασίες. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του γρήγορου φαγητού, ενάντια στη μαζική παραγωγή.

#crepaland

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • 7ο Κατάστημα της Crepaland στην Κύπρο!

  Το 7ο κατάστημα της «Crepaland» στην Κύπρο στο νεο Μόλ της Λευκωσίας, είναι γεγονός!!

  Μέσα στους επόμενους μήνες, άλλο ενα νεο κατάστημα θα ανοίξει τις πύλες του στην Ελλάδα.

  Στο επόμενο διάστημα, θα γίνουν και οι προσαρμογές-αλλαγές και στα παλιά καταστήματα της αλυσίδας.

  Η καλύτερη κρέπα της πόλης!!!

 • H Crepaland Χαϊδαρίου σε νέο χώρο!

  Η Crepaland Χαϊδαρίου άλλαξε και ειναι πλέον γεγονός.
  Απο τις 11 Σεπτεμβρίου, ειναι πάλι κοντά σας η καλύτερη κρέπα της πόλης. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στη νέα μας διεύθυνση Στρατάρχου Καραϊσκάκη 71. Νέος ανανεωμένος χώρος, μοντέρνα χρώματα και διακόσμηση σύμφωνα με τη νέα εικαστική διαμόρφωση των καταστημάτων της αλυσίδας. Το μόνο που έμεινε ίδιο, φυσικά οι υπέροχες γεύσεις μας αλλα και το εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας.

 • Η Crepaland αλλάζει!

  Ήδη τα περισσότερα καταστήματα εχουν ανακαινισθεί και εχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αλυσίδας.
  Αρχές Σεπτεμβρίου θα ειναι έτοιμο και το κατάστημα του Χαιδαρίου ,με σειρα να παίρνει η Crepaland Κορυδαλλού. Μεχρι τέλος του χρόνου το ίδιο θα εχει συμβει και με την Crepaland Κατερίνης, ολοκληρώνοντας έτσι τη νέα εικόνα των καταστημάτων μας, εναρμονιζμένη πλέον σε ένα σύγχρονο και ελκυστικό εικαστικό περιβάλλον. Στο νέο μας αυτό προφίλ, θα προστεθεί και το νέο προϊόν pancake, το οποίο όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα, κρέπα, κρέπα ολικής άλεσης και βάφλα παρασκευάζονται στην βιοτεχνία μας.