Η φιλοσοφία μας

Η CREPALAND αποτελεί μια νέα γευστική πρόταση στο χώρο του γρήγορου φαγητού. Οι κρέπες μας ετοιμάζονται από τους κρεπαδόρους μας μπροστά στον πελάτη, από αγνά και φρέσκα υλικά. Όλα τα προϊόντα μας παρουσιάζονται στους πελάτες σε μοντέρνες και πρωτοποριακές για τον κλάδο συσκευασίες. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του γρήγορου φαγητού, ενάντια στη μαζική παραγωγή.

#crepaland

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Προσεχώς στη Μύκονο!

  H Crepaland προσεγειώνεται στη Μύκονο, σε έναν απο τους top παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς. Το κατάστημα θα βρίσκεται στη περιοχή της Μικρής Βενετίας και σας περιμένουμε να σας γλυκάνουμε.

 • Νεός κατάλογος #Crepaland 2016

  Ο νέος κατάλογος της #Crepaland ετοιμάζετε και θα κανει «πρεμιέρα» στα καταστήματα της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο σε περίπου δυο μήνες.
  Η αλλαγή του νέου καταλόγου θα είναι «καθολική», καθώς εκτός απο τη νέα εικαστική επιμέλεια και εμφάνιση, θα περιέχει και τέσσερις νέες κρέπες, τρεις γλυκιές και μια αλμυρή.
  Η δουλειά που εχει γίνει και γίνεται, είναι κατι παραπάνω απο εξαιρετική και είμαστε σίγουροι οτι το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

 • Νέο κατάστημα στη Κύπρο

  Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου μας καταστήματος στη Κύπρο. Είναι το τέταρτο κατάστημα της αλυσίδας μας στη Λευκωσία στη διεύθυνση Θεμιστοκλή Δερβη 25 και συνολικά το πέμπτο στη Κύπρο. Ευχαριστούμε τους φίλους μας στη Κύπρο για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που δείχνουν στα προϊόντα μας. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε νεό κατάστημα να είμαστε  πιο καινοτόμοι και καλύτεροι.