Η φιλοσοφία μας

Η CREPALAND αποτελεί μια νέα γευστική πρόταση στο χώρο του γρήγορου φαγητού. Οι κρέπες μας ετοιμάζονται από τους κρεπαδόρους μας μπροστά στον πελάτη, από αγνά και φρέσκα υλικά. Όλα τα προϊόντα μας παρουσιάζονται στους πελάτες σε μοντέρνες και πρωτοποριακές για τον κλάδο συσκευασίες. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του γρήγορου φαγητού, ενάντια στη μαζική παραγωγή.

#crepaland

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

  • Νέα στάση στο Φισκάρδο!

    Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Crepaland ταξιδεύει στα πανέμορφα Ελληνικά λιμάνια! Μετά το Πασαλιμάνι σειρά έχει το εντυπωσιακό Κεφαλλονίτικο τουριστικό θέρετρο Φισκάρδο! Διαβάστε περισσότερα »

  • Νέο κατάστημα στο Πασαλιμάνι!

    Μια απο τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, είναι ο επόμενος σταθμός της Crepaland. Στο Πασαλιμάνι, πασίγνωστο δεκαετίες τώρα, καθώς αποτελεί πόλο έλξης πολλών σκαφών αναψυχής, η Crepaland θα υψώσει τα δικά της πανιάΔιαβάστε περισσότερα »

  • Η Crepaland προσδοκά ανάπτυξη σε δύο χώρες του εξωτερικού τα επόμενα δύο χρόνια!

    Η Crepaland μετα την επιτυχημένη παρουσία της στη Κύπρο,  έχοντας πλέον πέντε καταστήματα σε Λευκωσία και Πάφο εκτιμά οτι το προσεχές έτος 2015, θα επιτύχει την ανάπτυξη σε μια ακόμη χώρα του εξωτερικού, προσδοκώντας στην ανάπτυξη σε ακόμη μια χώρα το 2016. Η υποδομή, το προσωπικό και η εμπειρία μας πλέον, σε συνδυασμό με τις προτάσεις που υπάρχουν απο επενδυτές του εξωτερικού, αποτελούν βασικό μας σύμμαχο για την υλοποίηση αυτής της προσδοκίας