Η φιλοσοφία μας

Η CREPALAND αποτελεί μια νέα γευστική πρόταση στο χώρο του γρήγορου φαγητού. Οι κρέπες μας ετοιμάζονται από τους κρεπαδόρους μας μπροστά στον πελάτη, από αγνά και φρέσκα υλικά. Όλα τα προϊόντα μας παρουσιάζονται στους πελάτες σε μοντέρνες και πρωτοποριακές για τον κλάδο συσκευασίες. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του γρήγορου φαγητού, ενάντια στη μαζική παραγωγή.

#crepaland

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

  • Crepaland Αργοστόλι

    Με μεγάλη μας χαρά ανακοινωνούμε την μεταστέγαση του  καταστήματος – σημαία της αλυσίδας μας. Η Crepaland στη κεντρική πλατεία Αργοστολίου Κεφαλονιάς μετακόμισε ακριβώς δίπλα. Σε ένα νέο μεγαλύτερο κατάστημα, δομημένο βάση της σύγχρονης σχεδιαστικής φιλοσοφίας που χαρακτηρίζει όλα τα νέα καταστήματα της αλυσίδας, σε ένα χώρο μεγαλύτερο, φιλικό και πολυ ελκυστικό, έτοιμο να φιλοξενήσει πρώτα απ όλα τις υπέροχες αναμνήσεις είκοσι ετών που συνθέτουν μια βαρυά ιστορία και έπειτα όλους τους αγαπημένους μας φίλους, μικρούς και μεγάλους που αποτελούν τη κύρια αιτία δημιουργίας αυτής της γλυκιάς ανάμνησης.

  • Νέα στάση στο Φισκάρδο!

    Το καλοκαίρι πλησιάζει και η Crepaland ταξιδεύει στα πανέμορφα Ελληνικά λιμάνια! Μετά το Πασαλιμάνι σειρά έχει το εντυπωσιακό Κεφαλλονίτικο τουριστικό θέρετρο Φισκάρδο! Διαβάστε περισσότερα »

  • Νέο κατάστημα στο Πασαλιμάνι!

    Μια απο τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής, είναι ο επόμενος σταθμός της Crepaland. Στο Πασαλιμάνι, πασίγνωστο δεκαετίες τώρα, καθώς αποτελεί πόλο έλξης πολλών σκαφών αναψυχής, η Crepaland θα υψώσει τα δικά της πανιάΔιαβάστε περισσότερα »