Η εταιρεία

Το έτος 1992, γεννήθηκε στη Κεφαλονιά και έγινε πράξη, η ιδέα δημιουργίας μιας αξεπέραστα γευστικής και ασύγκριτα ποιοτικής κρέπας. Οι κριτικές που ακούγονται από τότε, για την μοναδική της γεύση και την άριστη ποιότητά της, έγιναν σύμμαχος μας και κύριος υποκινητής στην προσπάθεια τελειοποίησης του προϊόντος. Το πάθος μας αυτό, μετουσιώθηκε γρήγορα, σε ιδιαίτερα επαγγελματικό και ταυτόχρονα φιλικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να λειτουργούν σήμερα σε πανελλαδικό επίπεδο καταστήματα με τη μέθοδο Franchise αλλά και shop in a shop.

Ο βασικός παράγοντας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας, είναι η μεθοδολογία δόμησης της οργάνωσής μας, η οποία βασίζεται στην υποστήριξη του δικαιοδόχου σε επίπεδα δημιουργίας, διαχείρισης και λειτουργίας καταστημάτων CrepaLand.

Οι τεχνικές γνώσεις καθώς και η υψηλού επιπέδου κατάρτιση των εσωτερικών και εξωτερικών μας συνεργατών, διασφαλίζουν μία ομαλή ροή εξεύρεσης, σύστασης, κατασκευής και ανοίγματος νέων καταστημάτων.

Σε επίπεδο λειτουργίας των καταστημάτων, η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης, σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό, εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες διαχρονικής συνεργασίας.

Το μίγμα της κρέπας με την μορφή σκόνης παρασκευάζεται στην σύγχρονη παραγωγική μας μονάδα προδιαγραφών HACCP, η οποία βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή Αργοστολίου Κεφαλονιάς και μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πανελλαδικού δικτύου 150 καταστημάτων.

Οι συμφωνίες της εταιρείας μας με επίσημους εγκεκριμένους προμηθευτές και εταιρείες παροχής υπηρεσιών, διασφαλίζουν την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση όλων των καταστημάτων με πολύ δελεαστικούς όρους και τιμές.

Όλα τα ανωτέρω σε συνδυασμό με τις προσδοκώμενες υψηλές αποδόσεις και βραχυπρόθεσμες αποσβέσεις, καθιστούν την CrepaLand μία δελεαστική επενδυτική πρόταση που σας προσφέρει άριστες δυνατότητες να αξιοποιήσετε τα κεφάλαια σας, με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό προς εσάς και τους καταναλωτές των προϊόντων της.

Διαχειριστής: Βανδώρος Λεωνίδας

Διευθυντής Ανάπτυξης: Καψαμπέλης Μανόλης

Σύμβουλος Franchise : Βιλλιώτης Χρήστος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντζουλάτος Σπυρίδων

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-3830435 , 6948214055

Φαξ: 210-3832687

Email: info@crepaland.gr

Ιστοσελίδα: www.crepaland.com