Η ιστορία μας

Καλώς ήρθατε στον γευστικό κόσμο της Crepaland, που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους με τα γευστικά και λαχταριστά της προϊόντα.

Το 1998 η “fagoto creperie” εξελίσσει επαγγελματικά στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, τη μοναδική συνταγή κρέπας που δημιουργήθηκε το 1992 και έγινε η βάση για τις επόμενες προτεινόμενες λαχταριστές γεύσεις του καταλόγου. Το έτος 2005 το όνομα “fagoto creperie” δίνει τη θέση του στην σημερινή ονομασία “Crepaland”, που αποτελεί το διακριτικό σήμα για μια αλυσίδα επιτυχημένων καταστημάτων πανελλαδικά. Όλα τα χρόνια πρώτος μας στόχος είναι ή συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας, με αγνά υλικά για την μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή.

Η μονάδα παραγωγής της πρώτης ύλης, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτών των γευστικών προϊόντων, είναι πιστοποιημένη και λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ISO 22000 και εστιάζει πάντα στη δημιουργία προϊόντων προδιαγραφών υψηλής ποιότητας. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων μέσα στα μαγαζιά μας, είναι από προμηθευτές πιστοποιημένους στο χώρο της εστίασης.

Επιπλέον η Crepaland μέσα από ένα καλά οργανωμένο σύστημα delivery, σας εξασφαλίζει την άριστη παράδοση του προϊόντος που εσείς επιλέξατε στο σπίτι σας ή στην εργασία σας. Η εταιρεία κάθε μέρα λαμβάνει θετικά σχόλια στο site της www.crepaland.gr, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και το  fan club της Crepaland.

Στο τέλος του 2010 η εταιρεία για πρώτη φορά ξεκινάει την ανάπτυξή της και στο εξωτερικό, με την συμφωνία παραχώρησης των δικαιωμάτων δικαιόχρησης (Franchise) στην εταιρεία Th. Trachonitis Creperie Ltd, με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου. Η αρχική εμπιστοσύνη στην εμπειρία και την φροντίδα στον τομέα της μεταποίησης και του franchising της Λ. Βανδώρος – Γ. Γασπαράτος, σε συνδυασμό με την άριστη συνεργασία μεταξύ της Crepaland και του δικαιοδόχου της Κύπρου, δημιούργησαν μια πανίσχυρη συνεργασία που σήμερα έχει εδραιώσει τη παρουσία της στην κυπριακή αγορά μέσα απο ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων.

Η Crepaland, πιστή στην μέχρι τώρα πορεία της και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται. Στα πλαίσια αυτής της εξέλιξης, έγινε και η απαραίτητη ανανέωση της εικόνας μας. Μια νέα εποχή ξεκινά!