Βιοτεχνία

Η Crepaland αποτελεί μια νέα γευστική πρόταση στο χώρο του γρήγορου φαγητού. Οι κρέπες μας ετοιμάζονται από τους κρεπαδόρους μας μπροστά στον πελάτη, από αγνά και φρέσκα υλικά. Όλα τα προϊόντα μας παρουσιάζονται στους πελάτες σε μοντέρνες και πρωτοποριακές για τον κλάδο συσκευασίες. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του γρήγορου φαγητού, ενάντια στη μαζική παραγωγή.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας:

  • προσφέροντας ολόφρεσκα προϊόντα ανώτερης ποιότητας και γεύσης
  • Η ποιότητα και η φρεσκάδα είναι το κύριο μέλημα μας και εκφράζεται με την πολιτική μας να προσφέρουμε θρεπτικό φαγητό άριστης ποιότητας, που σερβίρεται ζεστό, σε περιβάλλον καθαρό και φιλικό.
  • Οι κρεπαδόροι μας μας παρασκευάζουν τις κρέπες μπροστά στον πελάτη μόνο κατόπιν παραγγελίας με φαντασία και όρεξη καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά. Η μαζική παραγωγή και η κεντρική διανομή είναι ενάντια στη φιλοσοφία μας.

H Crepaland διευρύνει συνέχεια την ποικιλία των προϊόντων της πετυχαίνοντας να προσφέρει γευστικούς συνδυασμούς για όλες τις ηλικίες. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι αποτέλεσμα της δεκατετράχρονης εμπειρίας μας στο χώρο της κρέπας.

Ο τομέας στον οποίο η Crepaland δίνει μεγάλη βαρύτητα είναι η διεύρυνση της συνεργασίας της με Έλληνες προμηθευτές. Ήδη συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία, με γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν τα προϊόντα τους με βάση τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το χαμηλότερο δυνατόν κοστολόγιο αγορών για τους franchisee.