Βιοτεχνία

Η Crepaland απο το 2005 διατηρεί  παραγωγική μονάδα η οποία εδρεύει στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Οι συνθήκες λειτουργίας αλλα και οι διαδικασίες  παραγωγής των προϊόντων τα οποία διανέμονται σε όλα τα καταστήματα, ακολουθούν το σύστημα διεθνών προδιαγραφών iso22000. Σε αυτό το χώρο παράγονται τα τέσσερα βασικά προϊόντα ( μίγμα κρέπας, μίγμα κρέπας ολικής άλεσης, μίγμα βάφλας και μίγμα pan cake ) που αποτελούν το βασικό κορμό κάθε καταστήματος Crepaland.

Όλα τα προϊόντα παράγονται σε μορφή σκόνης και τοποθετούνται σε ειδικές πιστοποιημένες χάρτινες συσκευασίες, ώστε να μην εκτίθενται σε διάφορες κλιματικές αλλαγές αλλα και εξωτερικούς κινδύνους, τόσο κατα τη μεταφορά τους σε κάθε προορισμό όσο και κατα τη διάρκεια αποθήκευσης  τους σε κάθε κατάστημα. Όλα τα προϊόντα παράγονται χωρίς συντηρητικά και έχουν ημερομηνία λήξης τέσσερις εως έξι μήνες απο την ημερομηνία παραγωγής τους, ενώ μεταφέρονται χωρίς πρόβλημα με όλα τα μεταφορικά μέσα ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου ή προορισμού εγχώριου ή διεθνούς.