Φιλοσοφία

Η CREPALAND αποτελεί μια νέα γευστική πρόταση στο χώρο του γρήγορου φαγητού. Οι κρέπες μας ετοιμάζονται από τους κρεπαδόρους μας μπροστά στον πελάτη, από αγνά και φρέσκα υλικά. Όλα τα προϊόντα μας παρουσιάζονται στους πελάτες σε μοντέρνες και πρωτοποριακές για τον κλάδο συσκευασίες. Πρόκειται για μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του γρήγορου φαγητού, που διαφέρει απο τις σύγχρονες τυποποιημένες τάσεις της μαζικής παραγωγής.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας:

  • προσφέροντας ολόφρεσκα προϊόντα ανώτερης ποιότητας και γεύσης με τον πιο επαγγελματικό και φιλικό τρόπο, σ’ ένα χαρούμενο και πεντακάθαρο περιβάλλον.
  • Η ποιότητα και η φρεσκάδα είναι το κύριο μέλημα μας και εκφράζεται με την πολιτική μας να προσφέρουμε θρεπτικό φαγητό άριστης ποιότητας που σερβίρεται ζεστό, σε περιβάλλον καθαρό και φιλικό.
  • Κάθε κατάστημά μας έχει τη δική του κουζίνα. Οι κρεπαδόροι μας  παρασκευάζουν τις κρέπες μόνο κατόπιν παραγγελίας με φαντασία και όρεξη καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά. Η μαζική παραγωγή και η κεντρική διανομή δεν αποτελούν αρχής της φιλοσοφίας μας.

Η CREPALAND διευρύνει συνέχεια την ποικιλία των προϊόντων προσφέροντας γευστικούς συνδυασμούς για όλες τις ηλικίες.

Ο τομέας στον οποίο η CREPALAND δίνει μεγάλη βαρύτητα είναι η διεύρυνση της συνεργασίας της με Έλληνες προμηθευτές. Ήδη συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία, με γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν τα προϊόντα τους με βάση τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή τιμή για τους δικαιοδόχους του συστήματος franchise.